Out of stock

Фурнa за Вграждане GORENJE BO735E20B 71 L, Ен. Клас A, GentleClose Плавно затваряне, SilverMatte емайл, AquaClean

Availability: Изчерпан

Производител: GORENJE

Модел: BO735E20B

Гаранция: 24 месеца

Енергиен клас: A

Начин на управление : Push-pull бутони и тъч за настройка на функци

Обем:71 л 

Почистване: Водно почистване

Телескопични водачи:1 ниво

Функции за готвене:8

599,00 лв.

Изчерпан

Описание на продукта

Енергиен клас: A

Функции за готвене: 8

ТИПОВЕ НАГРЯВАНЕ: Горен и долен нагревател, Горен и долен нагревател с вентилатор, Инфра нагревател, Инфра нагревател и вентилатор, Долен нагревател и вентилатор, Малък грил нагревател, Размразяване, Водно почистване, Функция WarmPlate за подгряване на съдовете


Почистване
: Водно почистване

Начин на управление: Push-pull бутони

Телескопични водачи: 1 ниво

Цвят: Черен

Обем: 71 л

Произведено в: ЕС

Гаранция: 24 месеца

 

Характеристика

SilverMatte емайл

Ултра издръжливо, ултра гладко покритие
Качеството и типа емайл са особено важни за фурната и нейната работа. SilverMatte е високоустойчив и силен материал, който може да издържи екстремни топлини, дори пиролитично почистване при 500°C. Лишен от микропори, той покрива повърхността на фурната и тавите, правейки ги устойчиви на най-високите температури, микровълни и пара. Тройното покритие на вътрешността подобрява отражението на топлината и гарантира допълнителна изолация. Затова интериорът на фурната винаги остава безопасен.

AquaClean

Лесно, ежедневно почистване
Благодарение на новия емайл при всички линии от новите фурни Gorenje, функцията AquaClean е значително подобрена. Тя предлага сериозна помощ при почистването на вътрешността на фурната. Всичко, което е необходимо е да сипете половин литър вода в тавата за печене и да включите функцията за водно почистване. След 30 минути резултатите са видими по цялата повърхност на фурната и тавите. Мазните петна и тези от загаряне са омекнали и лесно могат да бъдат избърсани.

Голям обем

По-голям обем за по-голяма свобода
С оптимизираната циркулация на въздушния поток при новото поколение фурни Gorenje той се движи в още по-голям обем, напълно свободно. Увеличеният капацитет позволява използването на по-големи тави за печене и приготвянето на по-големи количества храна, при същите външни размери. Вместо предишните 3, сега фурната позволява едновременно използване на 5 нива. Капацитетът на стандартните фурни е до 75л и до 53л за микровълновите фурни, така че те са измежду най-големите на пазара.

GentleClose плавно затваряне на вратата

Супер лесно и супер тихо
С новата конструкция на пантите е необходимо само леко докосване, за да се затвори вратата плавно, без никакъв шум.

DC+ охлаждаща система

Ефективно управление на топлината
Системата DC+ ефективно охлажда корпуса на фурната и предотвратява щети, причинени от високите температури. Охлаждащата система DC работи, когато фурната е включена, докато системата DC+ се активира след като фурната приключи работа.

SuperSize тави

Фурните с по-голям обем позволяват да готвите по-голямо количество храна – не само поради равномерната циркулация на въздуха на всички нива, но и заради широките 46 см тави за печене както в стандартните, така и в компактните фурни. Иновативните решения позволяват по-голяма вътрешна част и широчината на фурната се използва изцяло. Във всяка тава за печене има повече място, и се постига равномерно приготвяне на храната на всички нива.

PerfectGrill

Двоен нагревател за равномерно изпечена храна
Най-добрите резултати при печене се постигат с комбинация от малък и голям нагревател, разположени един в друг. Разположението им осигурява оптимално разпределяне на топлината и гарантира перфектни резултати на печене всеки път, така че храната става хрупкава отвън и крехка отвътре. При линия Advanced, нагревателят има възможност за частично откачане, за лесно почистване и поддръжка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ
Вътрешно осветление Осветление
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Консумация на енергия 0,81 кВт/ч (вентилаторна), 0,94 кВт/ч (конвенционална)
Мощност на грила 2.700 w
Обща мощност 2,7 kW
Размери с опаковката (ШхВхД) 63,5 × 66 × 68 см
Размер на отвора за вграждане 56-56,8 × 58,3-60 × 55 см

Допълнителна информация

Производител

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фурнa за Вграждане GORENJE BO735E20B 71 L, Ен. Клас A, GentleClose Плавно затваряне, SilverMatte емайл, AquaClean”

ten − three =